LA Weekend

Förra veckan kom Jenny på spontanbesök i nio dagar. Hon hade lite extra semesterdagar och passade på att ta till vara på dem innan hon börjar sitt nya jobb på IBM. Jag jobbade under dagarna så hon passade på att turista runt i stan, och hon hann med så mycket! Jenny kan nu staden bättre än vad jag kan, så vill ni ha tips fråga henne! ?

Till helgen hyrde vi en bil och körde ner till Los Angeles på fredagen, och bokade ett flyg tillbaka till på söndagen. Eftersom Jenny aldrig varit på USAs västkust så passade det bra att vara en helg nere i LA så att hon fick se det mesta. På vägen plockade vi upp en tidigare klasskompis från KTH, Susanne, som numera bor och jobbar i Palo Alto. Det tog oss ca 6 timmar att köra, och vi stannade till på Duke’s i Malibu för att äta middag. Sedan körde vi hyrbilen till LAX flygplats för att lämna tillbaka den och tog en Uber till vår AirBnB-lägenhet i Brentwood.

Allt som allt blev det en väldigt lyckad resa, vi hann med två utekvällar, Malibu, Venice beach, Santa Monica, Sunset Strip (när vi satt på en uteservering här gick Shawn Mendes förbi och jag blev lite smått starstrucked hehe), Hollywood och Hike i Runyon Canyon. Tack vare Uber och Lyft så kan man åka taxi hyfsat billigt här. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *